IMAGE SKINCARE

Image Skincare is een merk op basis van cosmeceuticals. Dit houd in dat onze producten alleen verkocht mogen worden door gecertificeerde schoonheidsspecialistes en voldoet aan bepaalde eisen waardoor de producten aanzienlijk dieper de huid in gaan dan andere merken. Hiermee word in de salon volledig gefocust op huidverbetering en kan er met verschillende behandelingen allerlei soorten huidproblemen worden aangepakt.

In de salon kunnen er talloze combinaties gemaakt worden om voor iedere huid het juiste te kunnen bieden.

Dit merk afkomstig uit Florida USA, heeft de filosofie om de huid zo lang mogelijk jong en gezond te houden. 'Age Later'. Onze producten zijn simpel en effectief in gebruik, resultaatgericht en kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden voor nog meer resultaat.

Elke lijn heeft zijn eigen eigenschappen maar altijd met de gedachte om de huid jong te houden, hierom zullen er altijd werkstoffen in onze producten zitten die de huid strakker en jong houden. 

Onze producten zijn volledig vrij van parfums, alcohol, parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. 

 COURTIN

Voor onze voeten gebruiken wij Courtin. Dit merk is op basis van Tea Tree Oil, een natuurlijke essentiële olie die anti-bacterieel werkt, verschillende voetproblemen oplost en ook erg goed werkt tegen schimmels. 

Tijdens onze pedicure behandelingen staan hygiëne en goede verzorging centraal en met een merk als Courtin zullen uw voeten de volledige aandacht krijgen. 

De producten van Courtin kun je vinden in onze behandelruimte, maar zijn ook bij ons te koop zodat de voeten ook thuis goed verzorgd en onderhouden kunnen worden.